Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Retourneren levering producten

U heeft het recht uw bestelling tot veertien (14) dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals tot veertien (14) dagen om uw product retour te sturen. Bij volledig retourneren krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Bij retourneren van een enkel item uit uw bestelling, word de betaalde productprijs van het te retourneren product gecrediteerd. De kosten voor retour van u naar ons bedrijfsadres zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 8,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Leokas Creative geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@leokascreative.eu. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Op maat gesneden producten die u via deze webwinkel koopt, worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen via info@leokascreative.eu. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

U heeft een verkeerd bezorgadres doorgegeven.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. Wanneer dit niet meer mogelijk is, worden de dubbele verzendkosten bij u in rekening gebracht.