Easy Subli – 20 x 30 cm

 2,45

Soepele flexfolie, printbaar met sublimatie-inkt. Geeft levendige kleuren en kan op alle kleuren katoen, licht gekleurde polyester en katoen/polyestermix gedrukt worden.

Beschrijving

Artikelnummer: ES50K

Per vel van 20 x 30 cm, bij bestellen van meer dan één, ontvangt u losse vellen van 20 x 30 cm.

Soepele flexfolie welke printbaar met sublimatie-inkt is. Geeft levendige kleuren en persbaar op alle kleuren katoen, licht gekleurde polyester en katoen/polyestermix.

Let op! Deze folie wordt anders verwerkt dan de standaard flexfolie. De folie is ontwikkeld om te bedrukken (alleen met sublimatie inkt). Dat betekent dat de goede kant van het materiaal aan de bovenkant zichtbaar is en niet tegen de drager zit. Dit maakt de overbrenging op stof dan ook anders: Plaats na het snijden de TTD special van Siser over het materiaal en wrijf deze goed aan. Verwijder de drager en leg de matte kant op het textiel en het Applicatiefolie (TTDS) naar boven en pers of strijk vast (altijd met een coversheet ertussen).

Niet spiegelen bij het snijden! Wacht minimaal 24 uur voordat u het textiel wast!.

Gemakkelijk te printen met uw sawgrass printer.

Alleen beschikbaar in wit.

Download hier de Leokas Creative kleurenkaart voor een overzicht van alle kleuren verdeeld over de verschillende soorten snijfolies die bij ons beschikbaar zijn.

Bij aanschaf van snijfolies ontvangt u bij Leokas Creative altijd een uitgebreide gebruikershandleiding!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Easy Subli – 20 x 30 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…