Nieuwsbrief Groothandel

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Bedrijfsnaam:
Selecteer uw interesses:
Leokas Creative groothandel:
Leokas Creative Consumenten website:
Inschrijven   Uitschrijven     

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief (maart 2023):


Actie op alle snijfolies

Ontvang 20% korting op een groot deel van onze snijfolies in de maat van basis 20×30 cm en groot 30×50 cm!

Daarnaast ontvangt u tijdelijk op alle snijfolies per meter al vanaf 2 meter de hoogste staffelkorting! Normaal gaat dit in staffels van 2 tot 9 – 10 tot 24 en vanaf 25 m in een opbouwende korting.

Hieronder vallen onder andere de flex, flock en glitterfolies, maar ook de sticker, craft vinyl en sjabloonfolie.

Ga snel naar alle folies in onze webwinkel


Leslokaal 10A | Microsoft Office en Adobe cursus

Microsoft Office trainingen – Leslokaal 10A

Onlangs zijn we ook een nieuw opleidingscentrum gestart, we geven al jaren trainingen. Zowel computertrainingen als creatieve trainingen. De computertrainingen hebben we nu losgekoppeld van Leokas Creative. Hiervoor verwelkomen we je graag bij Leslokaal 10A

Bij Leslokaal 10A kun je terecht voor alle Microsoft Office trainingen en vanaf ca. september ook voor de Adobe trainingen.

Nieuwsgierig? Bekijk onze nieuwe website: www.leslokaal10a.nl


Artikelen zonder staffelkorting en consumenten acties

Niet alle artikelen worden met een groothandel korting aangeboden, bij Plottotaal was dit assortiment niet zichtbaar, nu ziet u dat wel en kan het wel mee besteld worden. Op deze artikelen geldt wel de vaste klantenkorting ( VK2023 – zie actievoorwaarden* ) en uiteraard profiteert u ook van eventuele consumenten acties in het groothandelsaccount.


Staffel korting systeem

Op de website van Leokas Creative heeft u een groothandel account. Dit geeft u de mogelijkheid om alle artikelen te bestellen, waarbij een groot aantal artikelen ook een beschikken over een staffel korting.

Deze bulkartikelen zijn te herkennen aan de staffellabels zoals hiernaast weergegeven. Heeft een artikel geen label, dan is deze beschikbaar tegen de standaard consumenten prijs.

Alle artikelen met groothandelskorting zijn voorzien van een badge met één van de categorieën. Deze badge en de groothandelsprijzen zijn zichtbaar na inloggen met een geldig groothandel account.

Goud tot 30% korting
Dit is de grootste categorie, u vindt hierin meer dan 650 artikelen. Deze hebben tot 30% korting op de reguliere prijs (dus niet op een eventuele actieprijs!). Deze korting is gekoppeld aan een bulk aanschaf, hoe meer u aanschaft, hoe hoger de korting. In deze categorie vindt u de folies vanaf de rol (per meter) of in rollen, mokken, maar ook een groot aantal sublimatieartikelen en Cricut artikelen.

Zilver tot 25% korting
Deze biedt een korting op een groot aantal accessoires, waaronder diverse Cricut accessoires. In deze categorie ontvangt u 25% korting op de reguliere prijs.

Brons tot 20% korting
Dan zijn er nog een groot aantal artikelen die al heel erg scherp geprijsd zijn, maar waar u toch tot 20% korting op ontvangt op de reguliere prijs.


Gratis verzending boven € 50!

Heeft u het al gezien? Voor alle bestellingen met een bestelbedrag van € 50 of meer, gratis verzending naar Nederland, België en Duitsland geldt!


*Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend en zijn
niet geldig op cadeaubonnen, lopende acties, bundels, software en machines tenzij aangegeven.
Op actieartikelen geldt géén vaste klantenkorting.