Nieuwsbrief Groothandel

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Bedrijfsnaam:
Selecteer uw interesses:
Leokas Creative groothandel:
Leokas Creative Consumenten website:
Inschrijven   Uitschrijven     

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief (oktober 2022):


Plottotaal is nu Leokas Creative Groothandel

Afgelopen weken is hard gewerkt aan een nieuwe website. Met de oude website waren helaas geregeld problemen en dit hopen we nu verholpen te hebben met een totaal nieuwe site op een heel ander platform.

Eén van de vele veranderingen is dat de groothandel website Plottotaal nu onderdeel is geworden van onze consumenten website. Na het inloggen met uw groothandel account op Leokas Creative, ziet u vervolgens de groothandelsprijzen.

Account zijn overgezet
Alle account van Plottotaal hebben we alvast voor je overgezet naar Leokas Creative Groothandel. Hierover heeft u een mail gehad met een reset link voor het bijbehorende wachtwoord. Heeft u de reset mail niet ontvangen, dan kan dat hier: Wachtwoord reset link

Prijzen inclusief btw
Alle prijzen worden weergegeven inclusief btw (indien van toepassing) en exclusief verzendkosten. Let op! hierdoor lijken sommige artikelen in prijs verhoogd, maar dit is de btw toevoeging. We hebben in de nieuwe webwinkel nagenoeg geen prijzen verhoogd.


Nieuw kortingsysteem

Het grote voordeel van de nieuwe website: u kunt nu alle artikelen bestellen. Zowel artikelen van de consumenten pagina als de artikelen van de groothandel.

De groothandelskorting geldt echter wel alleen over bulk artikelen en hierdoor niet op alle artikelen. Om kortingen direct zichtbaar te maken hebben drie categorieen aangemaakt.

Alle artikelen met groothandelskorting zijn voorzien van een badge met één van de categorieën. Deze badge en de groothandelsprijzen zijn zichtbaar na inloggen met een geldig groothandel account.

Goud tot 30% korting
Dit is de grootste categorie, u vindt hierin meer dan 650 artikelen. Deze hebben tot 30% korting op de reguliere prijs (dus niet op een eventuele actieprijs!). Deze korting is gekoppeld aan een bulk aanschaf, hoe meer u aanschaft, hoe hoger de korting. In deze categorie vindt u de folies vanaf de rol (per meter) of in rollen, mokken, maar ook een groot aantal sublimatieartikelen en Cricut artikelen.

Zilver tot 25% korting
Deze biedt een korting op een groot aantal accessoires, waaronder diverse Cricut accessoires. In deze categorie ontvangt u 25% korting op de reguliere prijs.

Brons tot 20% korting
Dan zijn er nog een groot aantal artikelen die al heel erg scherp geprijsd zijn, maar waar u toch tot 20% korting op ontvangt op de reguliere prijs.


Artikelen zonder korting en consumenten acties

Niet alle artikelen worden met een groothandel korting aangeboden, bij Plottotaal was dit assortiment niet zichtbaar, nu ziet u dat wel en kan het wel mee besteld worden. Op deze artikelen geldt wel de vaste klantenkorting ( VK2022 – zie actievoorwaarden ) en uiteraard profiteert u ook van eventuele consumenten acties in het groothandelsaccount.


Gratis verzending boven € 50!

Heeft u het al gezien? Voor alle bestellingen met een bestelbedrag van € 50 of meer, gratis verzending naar Nederland, België en Duitsland geldt!


Lopende consumenten Actie
15% korting op alle snijfolie vellen!

Ontvang 15% korting op al onze snijfolies in de maat van basis 20×30 cm en groot 30×50 cm! Hieronder vallen onder andere de flex, flock en glitterfolies, maar ook de sticker, craft vinyl en sjabloonfolie.

Deze korting maakt een voordeelpakket nog interessanter! De voordeelpakketten hebben we van alle folie soorten.

Op alle folies per meter en andere artikelen geldt natuurlijk de vaste klantenkorting ( VK2022 )

Wist u dat u bij onze folies onze uitgebreide werkhandleiding ontvangt!

Ga snel naar alle actie vellen in onze webwinkel.


Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend en zijn
niet geldig op cadeaubonnen, lopende acties, bundels, software en machines tenzij aangegeven.
Op actieartikelen geldt géén vaste klantenkorting.