Nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Inschrijven   Uitschrijven  

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief (Maart 2023):


Cricut Actie 20% Korting op accessoires en materialen

Ontvang 20% korting op Cricut accessoires en materialen. Deze korting wordt gegeven op de advies verkoopprijs en is geldig zolang de voorraad strekt, met uitzondering van machines.

Ga snel naar alle Cricut artikelen in de webwinkel


Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

Graag willen we een aantal artikelen wat extra onder de aandacht brengen. Het gaat om leuke, maar willekeurige artikelen uit ons assortiment.

Sleutelhanger / flesopener – rechthoek – 1,8 x 6,5 cm
Sleutelhanger en flesopener in één, met bedrukbaar plaatje. Deze RVS hanger is geschikt voor sublimatie of stickerbedrukking en is 1,8 cm breed en 6,5 cm lang.

Flesopener – RVS – 9 cm – Vierkant
Deze flesopener van RVS voor sublimatie of stickerbedrukking en verkrijgbaar in wit en zilverkleurig. Deze flesopener kan ook als onderzetter gebruikt worden, wat een leuke combinatie in dit product maakt. Hij is 9 cm groot (vierkant). Beide zijdes zijn zilverkleurig en bedrukbaar met sublimatie of stickerbedrukking.

Medaillon (dubbele hanger) – hartvorm – 30 x 33 mm
Mooi medaillon in hartvorm. Dubbele hanger, waarvan achterste bedrukt wordt. De hanger is een zinklegering, met sublimeerbaar aluminium inzetstuk. En 33 x 30 cm groot. De ketting is ca. 47 cm lang.

Wist je dat je op de ze artikelen met een groothandels account nog extra staffelkorting krijgt? Nog geen groothandel account, maar wel een eigen bedrijf? We zetten jouw account graag om via Groothandel contactformulier.


Leokas Creative is ook groothandel!

Naast onze verkoop aan particulier, zijn wij ook een groothandel. Via onze groothandel ontvang je extra korting op een groot aantal artikelen en kun je gebruik maken van extra staffelkortingen bij aanschaf van meerdere stuks of meters.

Onze groothandel is alleen beschikbaar voor bedrijven, daarom is een geldig kvk-nummer of btw-nummer nodig om een groothandel account activeren. Wil je het account om laten zetten in een groothandel account of een account aanvragen? Laat het ons dan weten via ons Groothandel contactformulier.


Microsoft Office trainingen – Leslokaal 10A

Onlangs zijn we een nieuw opleidingscentrum gestart, we geven al jaren trainingen. Zowel computertrainingen als creatieve trainingen. De computertrainingen hebben we nu losgekoppeld van Leokas Creative. Hiervoor verwelkomen we je graag bij Leslokaal 10A

Bij Leslokaal 10A kun je terecht voor alle Microsoft Office trainingen en vanaf ca. september ook voor de Adobe trainingen.

Nieuwsgierig? Bekijk onze nieuwe website: www.leslokaal10a.nl


Sublimatieworkshop – 1 dag
Heb je een sublimatieprinter of wil je meer hierover leren? Volg dan onze Sawgrass sublimatie workshop op zaterdag 22 april

Heb je de sublimatiebasis cursus al gedaan? Kijk dan eens naar onze verdiepingsdagen op 15 mei en 19 mei.

Met sublimatie kun je fullcolour prints direct overbrengen op artikelen. Binnen deze cursus leer je een afbeelding geschikt maken voor sublimatie, werken op en met verschillende materialen en werken met de software van Sawgrass, het merk van de sublimatieprinter.

Voor het volgen van de cursus is het niet verplicht om een eigen sublimatieprinter te hebben. Voor deze dag hoeft enkel de laptop meegenomen te worden. Afdrukken worden gedaan op de printer van Leokas Creative

Inschrijven kan via de mail of via Cursus en workshop.


Gratis verzending boven € 50!

Heb je het al gezien? Voor alle bestellingen met een bestelbedrag van € 50 of meer, gratis verzending naar Nederland, België en Duitsland geldt!

Dit maakt het online winkelen een stuk aangenamer!


Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend en zijn
niet geldig op cadeaubonnen, lopende acties, bundels, software en machines tenzij aangegeven.
Op actieartikelen geldt géén vaste klantenkorting.